tirsdag den 18. februar 2014

Det lugter lidt af forår....

Man får næsten forårs fornemmelser, af at være uden for. For fuglene synger, vintergækker, erantis mm er så småt begyndt at kigge frem, og solen skinner endelig ned på os.

Men det er ikke forår endnu, og vi skriver kun februar mdr.

De næste par dage bliver det mest skyet vejr, med enkelte regn og slud byger. Dog kan solen kigge lid frem torsdag.
Weekenden bliver rigtig fin, med solskinsvejr og op til 8 grader. Med en let vind på 4-6 s/m fra sydvest.
Så der bliver rig mulighed for, at komme ud i naturen og rigtig nyde vejret. Eller hvis haven allerede trænger til at kærlig hånd.


Næste uge starter også med solskin og 6-8 graders varme, men hvis prognosen ellers holder, skifter det i løbet af onsdagen og om torsdagen får vi igen regn og køligt vejr.

Så det med at komme ud og nyde det gode vejr, mens man kan.


Nordlys og solen.

Der har været masser af nordlys i weekenden, desværre nåede det ikke ned til os. Men så kan vi glæde os over, alle de billeder, der bliver taget af det og lagt ud på nettet, for flot det er det.

 

Smukt ser det ud, og nærmest "Fantasy" artigt, men sandheden bag det, er vores kære sol, der endelig kunne udsende en nogenlunde god solstorm.
Havde solen ikke være i "dvale" for tiden, kunne weekendens solstorm have givet satellitterne problemer, og muligvis også have påvirket visse elektriske apparater på jorden. Da det var et direkte hit.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar