mandag den 20. januar 2014

Et lune fuldt vejr.

Selv vejret kan ikke bestemme sig for tiden, om det skal være koldt eller varmt, komme med sne eller regn, eller en enkelt gang, lade solen kigge frem.

Apropos solen, hvornår har den sidst kigget frem.... det er efterhånden svært at huske. Det eneste man husker er gråt og vådt vejr, med et kraftigt skydække. Temmelig deprimerende, for det er nu rarest med solskin, selv på en kold vinterdag. 

Desværre har solskinnet lange udsigter, for som det ser ud lige nu, står der først solskin MED skyer på lørdag. Men til den tid har det nok nået og ændre sig igen.

Den bedste solskin vi pt får, er ved at se billeder eller videoer af det, så her er en lille solopgangs video, til at nyde og mindes solen.
Solopgang ved Frederikshavn, Enjoy.Vejrudsigten.

Lige pt ser det ud som om, at vi får sne på torsdag og fredag, med frostvejr. Hvilket gør at sneen bliver liggende. Heldigvis har den kraftige vind lagt sig, og står nu kun på 4 s/m. Og lørdag er som sagt dagen, hvor solen kan kigge frem, så hvis ellers vejret holder, og man vil opleve solen, er det lørdag man skal være uden for. Ellers står den på gråvejr, og spredte snebyger og frostvejr.

YR.NO
Interessere man sig lidt for vind og vejr kort, er der kommet udvidelser til "Earth Wind Map".  Nu kan man også se temperature, skylag, trykket i de højre lag og ved havet. En spændende side at følge.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar