tirsdag den 3. december 2013

Stormvejr på vej.

Vejret når lige at vise tænder, en forhåbentlig sidste gang i år. For på torsdag kommer et lavtryk forbi, og giver os stormvejr.
Dette stormvejr er, i modsatte til det der ramte os d.28 oktober, er langsomt lavtryk, hvilket vil gives os stormvejr i længere tid og ramme et større område.
Vindstødende kan komme op på stormstyrke, hvilket er omkring 20- 24 m/s. først på aftenen, senere på natten, når stormen kulminere kan vi få vindstød af orkan styrke, så HUSK at tøjre trampolinen, og fjern alle løse dele, der er udenfor. Da de kan blive livsfarlige flyvende objekter.

Tv2 Vejret `s skitse af stormen.

Denne storm kommer oppe nord fra, og tar turen ned over Norge, hvor den først giver dem nogle meget blæsende dage, for så besøge De britiske øer, hvor efter den tager turen ind over Danmark.

Den vil ramme Næstved hen ad 13-tiden, og vil kulminere omkring kl.1 om natten. Hvor vinden vil komme fra vest Nord/vest, og blæse med ca. 16 m/s, men vindstødene vil være kraftigere, op imod 29 - 30 m/s.
Om morgenen vil det stadig blæse kraftigt, så husk at være forsigtig, når i skal afsted med bil, bus, tog osv. Samt lyst til nyhederne om evt aflysninger, spærrede veje mm.

Sammen med stormen, kommer der også nedbør i form af regn. Der vil her kunne falde op til 10mm regn i løbet af natten. Om fredagen kan vi muligvis få sne.

Der vil muligvis også kunne blive forhøjet vandstand, når vandet bliver presset ned igennem kattegat og storebælt.

Meget kan stadig nå at ændre sig, men umiddelbart så står den på storm torsdag og fredag.

TV2 Vejret - http://vejret.tv2.dk/vejr/id-2616038:naestved.html

DMI - http://www.dmi.dk/nyheder/arkiv/nyheder-2013/12/stormlavtryk-rammer-torsdag-aften/

Danmarks vejret -  http://danmarkvejretnyt.wordpress.com/2013/12/02/langvarig-storm-rammer-danmark/

YR.NO Næstved vejr - http://www.yr.no/sted/Danmark/Sj%C3%A6lland/N%C3%A6stved/langtidsvarsel.html
Ingen kommentarer:

Send en kommentar