torsdag den 2. august 2012

Chemtrails.

Kender i til Chemtrails ????
De store hvide striber på himmelen, som bare ikke vil forsvinde, og som bliver større/bredere og gør himmelen mælke hvid, som om der ligger et hvidt slør over den.
Har I set fly, som har extra kraftig udstødning.
Så er det Chemtrails i har set.


De kalder det Geoengineering, og siger at det er helt naturligt.
Men det er det altså ikke.
Deres formål er at ligge et slør ud over himmelen, så noget af solens stråler bliver blokeret, som så skulle være med til at forhindre den globale opvarmning. Men altså det jo ikke lige frem naturligt, det de sprøjter ud. Nej, det er gift, og det falder ned i hoved på os, forgifter os og jorden omkring os.
Det er ikke tilfældigt, at vi har dette kedelige "efterårs vejr".
Der bliver eksperimenteret med vejret, og vi er forsøgskaninerne.

"Flyene spreder kemikalier som f.eks. barium og aluminium, måske for at lave masseeksperimenter på mennesker, dyr og planter, måske for at mindske drivhuseffekten og holde styr på temperaturen på jorden".
"Spekulationerne ligger i direkte forlængelse af den manipulation af vind og vejr, der er kendt som geo-engineering. Tanken er, at man kan styre klimaet på jorden ved at påvirke f.eks. skyer eller atmosfære med kemi og fysik - og ideen er ikke så teoretisk, som den lyder. I 2008 brugte kineserne f.eks. sølviodid i et forsøg på at få skyer til at regne af, inden de blæste ind over OL i Beijing".Hvem har ikke set sådanne striber på himmelen.... de er ikke til at undgå. Og hvad der end er i dem, er de i hvert fald ikke naturlige.

Der ligger rigtig meget om dem på nettet, både forskningssider, videnskab, alm sider og youtube.
De striber er over hele verden, og påvirker uden tvivl vejret på en eller anden måde!!!
Himmelen bliver aldrig rigtig blå længere!!!!Ingen kommentarer:

Send en kommentar